Τρόποι Αποστολής

Αποστολή Προϊόντων

Προσπαθούμε να σας εξυπηρετούμε όπου κι αν βρίσκεστε. Αν υπάρχουν οποιοιδήποτε περιορισμοί για τη διεύθυνση παράδοσης που μας δηλώνετε, θα το δείτε κατά τη στιγμή της αγοράς και πριν την οριστική υποβολή της παραγγελίας.

Παραδόσεις στην Ελλάδα:

Η παράδοση των προϊόντων μας σε εσάς στην Ελλάδα γίνεται δωρεάν μέσω «ΕΛΤΑ Courier – Πόρτα Πόρτα», Easy mail, Courier Center εντός 2-5 εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την εξόφληση του αντιτίμου.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλον τρόπο αποστολής, θα επιβαρυνθείτε με το σχετικό κόστος. 

Διεθνείς Αποστολές:

Η παράδοση των προϊόντων μας εκτός Ελλάδος γίνεται σε συνεργασία με την DHL.

Το κόστος και ο χρόνος παράδοσης εμφανίζονται στο καλάθι σας αφού επιλέξετε τον τόπο προορισμού και πριν την πληρωμή του αντιτίμου της παραγγελίας.

Όταν η παραγγελία σας θα παραδοθεί στον μεταφορέα, θα λάβετε σχετική ενημέρωση με τον αριθμό φορτωτικής και τον τρόπο παρακολούθησης της πορείας αποστολής.

 

Στη σπάνια περίπτωση που θα καταστεί αδύνατο για τη μεταφορική εταιρεία να παραδώσει την παραγγελία σας, θα ακολουθήσει ενημέρωσή σας για τη διαδικασία που προβλέπεται για τις περιπτώσεις αυτές.

 

Θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής:

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Επιστροφής / Αλλαγής” που θα βρείτε στο πακέτο σας και ταχυδρομήστε στην διεύθυνση:

«LOLA SA Αγίου Δημητρίου 176 Άγιος Δημήτριος 17341 Αθήνα Ελλάδα»

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση επιστροφής για αλλαγή, παρακαλούμε ενημερώστε μας στο support@lola.gr με τα νέα είδη που επιλέξατε έτσι ώστε να τα κρατήσουμε για εσάς πριν από την παραλαβή της επιστροφής σας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.lola.gr/return-policy