ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2109313111 εσ.1  Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Δημιουργικός Σχεδιασμός | Lola.gr

Design Department

Το τμήμα δημιουργικού σχεδιασμού, διευθύντρια του οποίου είναι η Αναστασία Γιαλαμά, είναι η καρδιά της εταιρίας.
Η έμπνευση και το στυλ των συλλογών LOLA αλλάζει κάθε σαιζόν, τρία όμως στοιχεία μένουν πάντα σταθερά: η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή εφαρμογή κάθε κομματιού που επιτυγχάνεται από την δοκιμή των δειγμάτων σε αληθινά σώματα αλλά και η σκέψη ότι οι συλλογές δημιουργούνται για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!
Η Αναστασία αγαπά τις λιτές γραμμές, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στις ποιότητες των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση κάθε κομματιού. Όπως η ίδια λέει:

«Το στυλ της LOLA είναι λιτό και ξεκάθαρο. Τα «φορτωμένα» κομμάτια δεν μας εκφράζουν καθόλου, θεωρούμε ότι μόνο η υψηλή ποιότητα των υλικών μπορεί να οδηγήσει στην κομψότητα! Απευθυνόμαστε σε γυναίκες που αγαπούν τις καθαρές γραμμές, που αντιλαμβάνονται την ποιότητα, την εκτιμούν και έχουν μάθει να την αναζητούν».

Η εταιρία λανσάρει δύο κύριες και δύο ενδιάμεσες συλλογές κάθε χρόνο.

Επίσης, τον Οκτώβριο του 2009 η εταιρία παρουσίασε τη συλλογή Amber Wedding Dresses. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συλλογή νυφικών φορεμάτων σε μεταξωτά υφάσματα, κομψά σχέδια και ικανοποιητικές τιμές για γυναίκες που θέλουν να είναι φυσικές χωρίς να είναι υπερβολικές την ημέρα του γάμου τους.

Υφάσματα και πρώτες ύλες

Κάθε συλλογή δημιουργείται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία επιδιώκεται πάντα να προέρχονται από φυσικές ίνες.
Οι βασικοί μας προμηθευτές υφασμάτων είναι από την Ιταλία, από όπου η εταιρία προμηθεύεται ολόμαλλα, βαμβακερά με ιδιαίτερα φινιρίσματα και εμπριμέ μεταξωτά υφάσματα. Επίσης, ολομέταξα μονόχρωμα υφάσματα, τέλεια φινιρισμένα βαμβακερά και μοναδικά κασμιρένια πλεκτά αγοράζονται από εξειδικευμένους προμηθευτές από την Κίνα.  
Η συνεχής αναζήτηση και εύρεση υφασμάτων και υλικών υψηλής ποιότητας είναι από τους σημαντικότερους τομείς στην εταιρία και αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ΛΟΛΑ ΑΒΕΕ.
Κάθε κομμάτι των συλλογών φέρει ειδική ετικέτα που υποδεικνύει την ποιότητα του υφάσματος.

New Arrivals

LOLA Bridal Collection

Follow us on Istagram >>