ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:2109313111 εσ.1-Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00
Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Συντομη ιστορια

Είμαστε μια εταιρία μόδας με μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 όταν ο Γρηγόρης και η Λόλα Γιαλαμά ίδρυσαν τη LOLA.

Με το πέρασμα των χρόνων, το brand LOLA κατάφερε να ξεχωρίσει σχεδιάζοντας ιδιαίτερες συλλογές σε πολυτελή υφάσματα και λογικές τιμές.

Από το 2004, τη διοίκηση και ανανέωση της επιχείρησης ανέλαβαν οι κόρες των ιδρυτών Αναστασία και Φωτεινή. Βασισμένες στην φιλοσοφία της εταιρίας, κάθε σεζόν παρουσιάζουν συλλογές φρέσκιες και ενημερωμένες που ξεπερνούν τις εποχές, τις περιστάσεις ή την ηλικία.

Οι συλλογές LOLA, από την ίδρυσή της εταιρίας , διατίθενται αποκλειστικά στα εταιρικά ομώνυμα καταστήματα  και  σε shops in shops στα πολυκαταστήματα Attica, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Φιλοσοφια

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας ο σχεδιασμός πετυχημένων συλλογών, η οργανωμένη παραγωγική διαδικασία και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι όλα ισότιμοι άξονες της πρότασης LOLA και αντιμετωπίζονται συνολικά.

Τα ποιοτικά standards που θέτουμε είναι υψηλά: ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας είναι σημαντικός ώστε κάθε κομάτι να είναι άψογο και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι συλλογές είναι μοναδικές και φροντίζουμε οι τιμές τους να είναι λογικές και τίμιες σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Δημιουργικος Σχεδιασμος

Το τμήμα δημιουργικού σχεδιασμού, διευθύντρια του οποίου είναι η Αναστασία Γιαλαμά, είναι η καρδιά της εταιρίας.

Η έμπνευση και το στυλ των συλλογών LOLA αλλάζει κάθε σαιζόν, τρία όμως στοιχεία μένουν πάντα σταθερά: η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή εφαρμογή κάθε κομματιού που επιτυγχάνεται από την δοκιμή των δειγμάτων σε αληθινά σώματα αλλά και η σκέψη ότι οι συλλογές δημιουργούνται για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Η Αναστασία αγαπά τις λιτές γραμμές, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στις ποιότητες των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση κάθε κομματιού. Όπως η ίδια λέει:

«Το στυλ της LOLA είναι λιτό και ξεκάθαρο. Τα «φορτωμένα» κομμάτια δεν μας εκφράζουν καθόλου, θεωρούμε ότι μόνο η υψηλή ποιότητα των υλικών μπορεί να οδηγήσει στην κομψότητα! Απευθυνόμαστε σε γυναίκες που αγαπούν τις καθαρές γραμμές, αντιλαμβάνονται την ποιότητα, την εκτιμούν και έχουν μάθει να την αναζητούν».

Τα Brands

lola : Μία casual chic συλλογή που δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις δημιουργώντας κομψά σύνολα υψηλής ποιότητας.

lola : δημιουργούμε μια premium συλλογή στην οποία παρουσιάζουμε cocktail looks σε πολυτελή υφάσματα και μοναδικά σχέδια.

lola : μια συλλογή νυφικών φορεμάτων σε μεταξωτά υφάσματα για γυναίκες που θέλουν να είναι όμορφες χωρίς να είναι υπερβολικές την ημέρα του γάμου τους. Όλα τα νυφικά δημιουργούνται "sur mesure".

Πρωτες υλες

Κάθε συλλογή δημιουργείται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία επιδιώκουμε να προέρχονται από φυσικές ίνες.

Οι βασικοί μας προμηθευτές υφασμάτων είναι από την Ιταλία και τη Γαλλία από όπου προμηθευόμαστε ολόμαλλα crepe & velours υφάσματα και ιδιαίτερα εμπριμέ .Ολομέταξα μονόχρωμα υφάσματα και μοναδικά κασμιρένια πλεκτά αγοράζονται από εξειδικευμένους προμηθευτές από την Κίνα. Τέλεια φινιρισμένα βαμβακερά και brocade υφάσματα επιλέγουμε από την Ισπανία.

Η συνεχής αναζήτηση και εύρεση υφασμάτων και υλικών υψηλής ποιότητας είναι από τους σημαντικότερους τομείς στην εταιρία και αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της LOLA. Κάθε κομμάτι των συλλογών φέρει ειδική ετικέτα που υποδεικνύει την ποιότητα του υφάσματος.

Chic Neutral Shades

Active Wear

Summer Pants

.

LOLA Bridal

.