ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:2109313111 εσ.1-Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00
Εξυπηρετηση Πελατων | Lola.gr

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με το κύκλωμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας. Πολλές από τις ερωτήσεις σας, θα βρουν απάντηση σε ένα από τα παρακάτω θέματα. Εάν έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να μας ρωτήσετε. Στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε στο 2109313111 και άμεσα θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας.

Τρόποι πληρωμής

Στα καταστήματα LOLA δεχόμαστε πληρωμές με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Ειδικότερα, για τις πιστωτικές κάρτες  ελληνικής έκδοσης  ισχύουν οι εξής προσφορές:

• 4 άτοκες δόσεις με αγορές από € 150,00 έως € 449

• 8 άτοκες δόσεις για αγορές από € 450,00 έως € 749

• 12 άτοκες δόσεις για αγορές από € 750,00

• Διατακτικές της Εταιρίας Supreme Awards (μόνο στα καταστήματα της Αττικής)

Δωρεάν επιδιορθώσεις

Οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη επιδιόρθωση χρειάζεται αυτό που αγοράσετε, αναλαμβάνουμε να την πραγματοποιήσουμε, χωρίς χρέωση, ακόμα και στις περιόδους εκπτώσεων. Να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα είναι άψογο αφού στην εταιρία λειτουργεί ειδικό τμήμα επιδιορθώσεων. Η παράδοση των επιδιορθωμένων ενδυμάτων γίνεται εντός μιας εβδομάδας, από το κατάστημα αγοράς, εκτός και αν εσείς μας υποδείξετε κάποιο άλλο κατάστημα LOLA.

Επιστροφές - Αλλαγές

Αυτό που χαρακτηρίζει την διαδικασία αλλαγών και επιστροφών στα καταστήματά μας είναι η ευελιξία! Γενική αρχή είναι ο πελάτης που αλλάζει ή επιστρέφει κάποιο προϊόν να απολαμβάνει εξυπηρέτηση ίδιου υψηλού επιπέδου με τους υπόλοιπους πελάτες. Επίσης, στα καταστήματά μας μπορείτε να αλλάξετε αυτό που αγοράσατε μέσα σε ένα μήνα από την ημερομηνία αγοράς όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της εβδομάδας (και στις περιόδους εκπτώσεων)!  

Απλά προσέξτε να έχετε μαζί σας την απόδειξη αγοράς ή την κάρτα αλλαγής και το προϊόν να φέρει επάνω όλα τα διακριτικά της Εταιρίας (ετικέτες) και να είναι σε καλή κατάσταση.

New Arrivals

Jeans & Tops

Resort Collection

Cocktail Dresses

Follow us

The Bridal Collection