ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2109313111 εσ.1  &  2106128900 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00

Εταιρική ταυτότητα | Lola.gr

Σύντομο ιστορικό της επιχείρησης

Είμαστε μια εταιρία μόδας με μακρά ιστορία και θα μπορούσαμε να πούμε ότι η LOLA έχει μπει δύο φορές στη ζωή της Ελληνίδας. Μία στις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν ο Γρηγόρης και η Λόλα Γιαλαμά ίδρυσαν την εταιρία αλλά και μια δεύτερη φορά στα μέσα της δεκαετίας που μόλις τελείωσε όταν, το 2004 τη διοίκηση και ανανέωση της επιχείρησης ανέλαβαν οι κόρες τους Αναστασία και Φωτεινή.

Αντικείμενο- δραστηριότητας της επιχείρησης

Η LOLA είναι παραγωγική και εμπορική επιχείρηση, η οποία διαθέτει τις συλλογές της αποκλειστικά μέσα από εταιρικά ομώνυμα καταστήματα και shops in shops στα πολυκαταστήματα Attica της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η παραγωγή των ενδυμάτων γίνεται στην Ελλάδα και ένα μικρό ποσοστό που εισάγεται από το εξωτερικό σχεδιάζεται από την εταιρία και ελέγχεται συστηματικά από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Το 70% του κύκλου εργασιών προέρχεται από την μεταποιητική μας δραστηριότητα. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις, η κεντρική αποθήκη και τα γραφεία Διοίκησης της Εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Αγίου Δημητρίου 176, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Στόχοι και Φιλοσοφία

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας ο σχεδιασμός πετυχημένων συλλογών, η οργανωμένη παραγωγική διαδικασία και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι όλα ισότιμοι άξονες της πρότασης LOLA και αντιμετωπίζονται συνολικά. Σχεδιάζουμε και παράγουμε τις συλλογές μας θέτοντας υψηλά ποιοτικά standards. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι σημαντικός σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας ώστε κάθε κομμάτι να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας. Οι συλλογές είναι μοναδικές και φροντίζουμε οι τιμές τους να είναι λογικές και τίμιες σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Shop Dresses

Shop Spring Tops

Shop Smart Knits