Δωρεάν Αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Συντομη ιστορια

Είμαστε μια εταιρία μόδας με μακρά ιστορία, η οποία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 όταν ο Γρηγόρης και η Λόλα Γιαλαμά ίδρυσαν την εταιρία.

Με το πέρασμα των χρόνων, το brand LOLA κατάφερε να ξεχωρίσει σχεδιάζοντας ιδιαίτερες συλλογές σε πολυτελή υφάσματα και λογικές τιμές

Από το 2004, τη διοίκηση και ανανέωση της επιχείρησης ανέλαβαν οι κόρες των ιδρυτών Αναστασία και Φωτεινή. Βασισμένες στην φιλοσοφία της εταιρίας, κάθε σεζόν παρουσιάζουν συλλογές φρέσκιες και ενημερωμένες που ξεπερνούν τις εποχές, τις περιστάσεις ή την ηλικία.

Οι συλλογές LOLA, από την ίδρυσή της εταιρίας , διατίθενται αποκλειστικά στα εταιρικά ομώνυμα καταστήματα  και  σε shops in shops στα πολυκαταστήματα Attica, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Φιλοσοφια

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας ο σχεδιασμός πετυχημένων συλλογών, η οργανωμένη παραγωγική διαδικασία και η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι όλα ισότιμοι άξονες της πρότασης LOLA και αντιμετωπίζονται συνολικά.

Τα ποιοτικά standards, στις πρώτες ύλες, την εφαρμογή και τη ραφή που θέτουμε είναι υψηλά και ο ποιοτικός έλεγχος, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, είναι σημαντικός ώστε κάθε ένδυμα να είναι άψογο και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι συλλογές είναι μοναδικές και φροντίζουμε οι τιμές τους να είναι λογικές και τίμιες σε σχέση με την υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.

Δημιουργικος Σχεδιασμος

Το τμήμα δημιουργικού σχεδιασμού, διευθύντρια του οποίου είναι η Αναστασία Γιαλαμά, είναι η καρδιά της εταιρίας.

Η έμπνευση και το στυλ των συλλογών LOLA αλλάζει κάθε σαιζόν, τρία όμως στοιχεία μένουν πάντα σταθερά: η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η σωστή εφαρμογή κάθε κομματιού που επιτυγχάνεται από την δοκιμή των δειγμάτων σε αληθινά σώματα αλλά και η σκέψη ότι οι συλλογές δημιουργούνται για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Η Αναστασία αγαπά τις λιτές γραμμές, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στις ποιότητες των υφασμάτων και των υλικών που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση κάθε κομματιού. Όπως η ίδια λέει:

«Το στυλ της LOLA είναι λιτό και ξεκάθαρο. Τα «φορτωμένα» κομμάτια δεν μας εκφράζουν καθόλου, θεωρούμε ότι μόνο η υψηλή ποιότητα των υλικών μπορεί να οδηγήσει στην κομψότητα! Απευθυνόμαστε σε γυναίκες που αγαπούν τις καθαρές γραμμές, αντιλαμβάνονται την ποιότητα, την εκτιμούν και έχουν μάθει να την αναζητούν».

Τα Brands

lola : Μία casual chic συλλογή που δίνει ολοκληρωμένες προτάσεις δημιουργώντας κομψά σύνολα υψηλής ποιότητας.

lola : πρόκειται για μια premium συλλογή που δημιούργησε πρόσφατα η εταιρία και απευθύνεται σε αγορές του εξωτερικού. Μία σοφιστικέ συλλογή που σύντομα θα λανσαριστεί και στην Ελλάδα.

lola : μια ιδιαίτερη συλλογή νυφικών φορεμάτων σε μεταξωτά υφάσματα, κομψά σχέδια και ικανοποιητικές τιμές για γυναίκες που θέλουν να είναι φυσικές χωρίς να είναι υπερβολικές την ημέρα του γάμου τους.

Πρωτες υλες

Κάθε συλλογή δημιουργείται από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία επιδιώκεται να προέρχονται από φυσικές ίνες.

Οι βασικοί μας προμηθευτές υφασμάτων είναι από την Ιταλία, από όπου η εταιρία προμηθεύεται ολόμαλλα, βαμβακερά με ιδιαίτερα φινιρίσματα και εμπριμέ μεταξωτά υφάσματα. Επίσης, ολομέταξα μονόχρωμα υφάσματα, τέλεια φινιρισμένα βαμβακερά και μοναδικά κασμιρένια πλεκτά αγοράζονται από εξειδικευμένους προμηθευτές από την Κίνα.  

Η συνεχής αναζήτηση και εύρεση υφασμάτων και υλικών υψηλής ποιότητας είναι από τους σημαντικότερους τομείς στην εταιρία και αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της LOLA. Κάθε κομμάτι των συλλογών φέρει ειδική ετικέτα που υποδεικνύει την ποιότητα του υφάσματος.

Winter Sale! Shop Jackets >>

Winter Sale! Shop Coats >>

Winter SALE! Shop Dresses >>